Futbol zamanı

Futbol zamanı
Milli maç, yerel seçimler derken 20 gün futboldan uzak kalan Atiker Konyaspor, Başakşehir maçıyla yeniden yeşil sahalara dönecek. Puansal anlamda oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren yeşil-beyazlılar, liderden puan çıkarmanın peşinde

İYİ BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Atiker Konyaspor, maçlara verilen aranın ardından zor bir rakiple lige dönüş yapıyor. Hafta sonunda yaptığı 1 günlük iznin ardından dün çalışmalarına yeniden başlayan yeşil-beyazlılar, sakatlardan gelen umutlu haberlerle de moral buldu. Aykut Kocaman yönetiminde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, arada moral depolarken, hazırlık maçlarıyla da maç yeni sistemler üzerinde çalıştı. Teknik direktör Kocaman, sezonun kalan kısmında güçlü bir seriye ihtiyaçları olduğunu söylerken, lige de galibiyetle başlamak istiyor.

TEMPO ARTIYOR

Dün çalışmalarına yeniden başlayan temsilcimizde, maç haftasına girildiği için tempo da artarken, oyun içindeki yeni varyasyonlar üzerinde de duruldu. Kocaman yönetiminde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, antrenmana koşu, ısınma ve çabukluk hareketleri ile başladı. Futbolcular oldukça moralli bir şekilde çalışırken, antrenman çift kale maç ile tamamlandı.

YATABARE TAKIMLA BAŞLADI

Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Jens Jonsson, Fallou Diagne katılmazken, Mustapha Yatabare ve Mücahit Atalay takımla, Mücahit Can Akçay ile Moryke Fofana ise bir süre takımdan ayrı olarak fizyoterapist Furkan Heyik yönetiminde çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.