Konyaspor salonda çalıştı

Konyaspor salonda çalıştı
Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. eleme turunda perşembe Silahtaroğlu Vanspor’u konuk İttifak Holding Konyaspor, maç hazırlıklarını devam ettirdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. eleme turunda perşembe Silahtaroğlu Vanspor’u konuk İttifak Holding Konyaspor, maç hazırlıklarını devam ettirdi. Yeşil-beyazlılarda oyuncular, dünü bireysel olarak salonda çalışma yaparak geçirdi. Temsilcimiz yarın yapacağı antrenmanla maç hazırlıklarını tamamlayarak tesislerinde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

ZTK 5. ELEME TURU KURA ÇEKİMİ

CUMA GÜNÜ YAPILACAK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, 3 Aralık Cuma günü saat 11.30'da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Orhan Saka Konferans Salonunda gerçekleşecek kura çekimi törenine, Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. Kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

SÜPER LİG’DEKİ DİĞER

TAKIMLAR DA KURAYA GİRECEK

5. Eleme Turu'nda; geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i ilk 5 sırada bitiren Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayacak olan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre, seri başı takımların sahasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakaları; 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.