Futbolun tadını çıkarmak istiyorum

Futbolun tadını çıkarmak istiyorum
Konyaspor’un Burkina Fasolu futbolcusu Abdou Razack Traore, yeniden sahalara döndüğü için mutlu olduğunu söyledi

Atiker Konyaspor’un başarılı orta sahalarından Abdou Razack Traore, yeniden sahalara döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Traore, “Sahalardan uzak kalalı 1 yıl kadar oldu. Geri dönmeye çalışıyorum. En iyi seviyeme ulaşmak içim ekinden geleni yapıyorum” dedi.

‘ZOR BİR SAKATLIKTI’

Traore, “Bir futbolcu için sakatlanmak zordur. Ama pozitif kalmaya çalışıyorum. Ailem de bana çok yardımcı oldu. Bu süreç benim için gerçekten çok zordu. Ama arkadaşlarım ve ailemin yanımdaydı. Onlara minnettarım” diye konuştu.

‘FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM’

Burkina Fasolu futbolcu, “Yeni sezon benim kişisel hedefim öncelikle takıma dönüp futbol oynamak. Bunun da tadını çıkarmak istiyorum. 1 yıl sonra çıkıp ‘Bunu istiyorum demek’ zordur. Yapmak istediğim şeyin keyfini çıkarmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘MAÇ MAÇ HAZIRLANACAĞIZ’

Traore, “Geçen sezon takım olarak zorlu ve karışık geçti. Şimdi yeni bir sezon var. Kendimizi çok iyi hazırlamamız gerekiyor. Maç maç ele alacağız. Futbolda her şey mümkün... Yeni hocamız ve oyuncularımızla maç maç hazırlanıp pozitif bir şeyler çıkarmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.