Fuzul, İstanbul'da Konya'yı tanıttı

Fuzul, İstanbul'da Konya'yı tanıttı
Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde stant açarak, Konya'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini İstanbul'da tanıttı. Standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İstanbul Valisi Davut Gül ve Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı ağırladı

Fuzul, 23-26 Kasım'da Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu ile Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından gerçekleştirilen Konya İl Tanıtım Günleri'ne katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tasarruf finansman sektörünün öncüsü Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'ndeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İstanbul Valisi Davut Gül ve Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı ağırladı. Dört gün süren organizasyon, Konyalı iş, sanat ve siyaset dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi.

Etkinlik çerçevesinde standı katılımcılardan büyük ilgi gören Fuzul, standında ziyaretçilere dayanışma ekonomisi ile ilgili bilgi verdi.

Açıklamada etkinliğe ilişkin görüşlerine yer verilen Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, şunları kaydetti:

"İstanbul'da hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. Bu gibi organizasyonların, Konyamızın tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra yerel ürün ve lezzetlerinin tanıtımı noktasında da önemli olduğu kanaatindeyim. Konyamızın kültürünün İstanbul'a taşınmasına vesile olacak tüm etkinlikleri önemsiyor ve mutlaka yer almaya gayret ediyorum. Kültürel bağlarımızı gelecek kuşaklara taşımak adına da gayret gösterdiğimizi belirtmek isterim. Konyamızın tanıtımı ya da gelişimine katkı sunacak her etkinlikte olmaya çalışıyorum. 30 yılı aşkın bir süredir kişilere ev, araç ve çatılı iş yeri finansmanı sağlıyoruz.

Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet veriyor ve 81 ilde ev, araç ya da çatılı iş yeri sahibi olabilmeleri noktasında onlara finansman sunuyoruz. Konya'da Arena, Karatay, Meram ve Selçuklu olmak üzere 4 şubemiz var. Hemşehrilerimiz, şubelerimizi ziyaret ederek kendi bütçelerine uygun ödeme koşulları ve taksit sayısıyla hangi şehirdeki şubede kayıt açtırdıkları fark etmeksizin Türkiye’nin dört bir yanında konut, araç ya da iş yeri alabilme imkanına sahip olabilirler."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.