Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi maçı ertelendi

Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi maçı ertelendi
- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde bu akşam yapılması gereken play-off çeyrek final ikinci maçı, Galatasaraylı bazı oyuncuların hastalığı nedeniyle oynanmadı


İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray ile Abdullah Gül Üniversitesi arasında bu akşam oynanması gereken play-off çeyrek final ikinci maçı, sarı-kırmızılı takımda bazı oyuncuların hastalığı nedeniyle ertelendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray'ın bazı oyuncularının geçirdiği rahatsızlık nedeniyle maçın başlamasına dakikalar kala müsabakanın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün oynanması gereken Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi, Bilyoner.com KBL play-off çeyrek final rövanş maçı, Galatasaraylı oyuncuların karşılaşma öncesinde yaşadığı sağlık sorunları, geçirdikleri hastalıkların bulaşıcı olması ve bu nedenle müsabakanın gidişatını da etkileyecek bir durumun bulunması sebebiyle sağlık kurulumuzun verdiği görüş ve onay doğrultusunda ertelenmiştir. Mücadelenin hangi tarihte oynanacağı konusunda açıklama daha sonra yapılacaktır."

Galatasaray Kadın Basketbol Takım Genel Menajeri Müge Erdem, GS TV'ye taptığı açıklamada, dün akşam bazı oyuncularının rahatsızlandığını belirterek, "İki oyuncumuzda dün akşam üstü kusma, yüksek ateş başladı. Hemen hastaneye sevkleri yapıldı. Tedavileri yapıldıktan sonra dinlenmeye çıktılar. Sabah aynı şikayetler diğer oyuncularımızda başladı. Doktorların söylediği, bir virüs olduğu. Birbirlerine bulaşıyor. Erteleme talebimizi bugün saat 14.20'de federasyona bildirdik. Raporlarımızı da ilettik. Bu saate kadar haber gelmemişti. Takım biraz önce çıkıp ısındı. Maçın başlamasına birkaç dakika kala federasyon ertelemeyi açıkladı." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, oyuncuları Cansu Köksal, Jelena Dubjlevic, Ann Wauters, Nevriye Yılmaz ile Nuria Martinez'in mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastanede tedavi gördüğünü ve bu gerekçeyle maçın ertelenmesini talep etmişti.

Maç saatine kadar herhangi bir erteleme kararı alınmayınca takımlar ısınmak için Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sahaya çıktı. Maçın başlamasına çok kısa bir süre kala ise erteleme kararı geldi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.