Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi maçının ertelenmesi

Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi maçının ertelenmesi
- Abdullah Gül Üniversitesi Kulübünden açıklama:"Bu karara saygı duymamızı bizden kimse beklemesin. Alınan bu talihsiz kararın bundan sonra yaşanabilecek başka talihsizliklere örnek teşkil etmemesini umuyoruz"- "Ligden çekilmemiz söz konusu değildir"


KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Kulübü, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray ile bu akşam oynanması gereken play-off çeyrek final serisi ikinci maçının, sarı-kırmızılı takımda bazı oyuncuların hastalığı nedeniyle ertelenmesi kararına saygı duymadıklarını, ligden çekilmelerinin de söz konusu olmadığını bildirdi.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bugün saat 19.00'da Galatasaray ile oynanması gereken play-off çeyrek final ikinci karşılaşmasının, maçın başlamasına 2 dakika kala ertelendiği belirtildi.

Ertelemeye sebep olarak Galatasaraylı oyuncularda "rota virüsü" ihtimali olduğunun kendilerine sözlü olarak iletildiği kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle bu tarz bir sıkıntı yaşadıklarından dolayı Galatasaraylı oyunculara geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz ancak her iki takım da 30 dakika boyunca ısınıp, seremoniye çıkmış ve ilk 5'lerini belirlemiştir. Böyle bir durumda 2 dakika kala erteleme görülmüş bir olay değildir. Kaldı ki, rapor aldıkları söylenen 5 oyuncunun 3'ü maçın esame listesine ilk 5 olarak işaretlenmiştir. Bu durum Galatasaray Kulübünün kendi oyuncularının sağlığının iyi olduğuna emin olduklarını gösterir. Bizden böyle bir durumda anlayış beklenmesi ve kulübümüze karşı sosyal medyada insafsızlık adı altında ithamlarda bulunulması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Bu karara saygı duymamızı bizden kimse beklemesin. Alınan bu talihsiz kararın bundan sonra yaşanabilecek başka talihsizliklere örnek teşkil etmemesini umuyoruz.Tarafımızdan yapılan tek resmi açıklama sadece bundan ibarettir. Ligden çekilmemiz söz konusu değildir."

İki galibiyete ulaşan takımın yarı finale yükseleceği çeyrek final serisinde Abdullah Gül Üniversitesi 1-0 önde bulunuyor. Erteleme maçı yarın aynı saatte oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.