Galatasaray, Eskişehirspor'a misafir olacak

Galatasaray, Eskişehirspor'a misafir olacak
- Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'in 27. haftasında yarın Eskişehirspor'a konuk olacak- Teknik direktör Riekerink, takımının başında ilk maçına çıkacak- Ligde son 8 maçında 2 galibiyet alabilen Galatasaray, son 9 deplasman maçında da kazanamadı

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Eskişehirspor'a konuk olacak.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.


- Teknik direktör Riekerink'in ilk sınavı


Mustafa Denizli'nin istifası sonrası bir süre Orhan Atik'e emanet edilen Galatasaray'da sezon sonuna kadar görev getirilen Jan Olde Riekerink, ilk sınavını Eskişehirspor deplasmanında verecek.

Alt yapı sorumlusu olarak geldiği sarı-kırmızılı kulüpte, alınan başarısız sonuçlar sonrası kendini A takımın başında bulan Hollandalı teknik adamın ortaya koyacağı performansı, sarı-kırmızılı taraftarlar merakla bekliyor.


- 6 eksik


Galatasaray takımı, Eskişehirspor karşısına 6 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Tedavileri süren Sabri Sarıoğlu, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop'un yanı sıra milli takımlarda sakatlanan Wesley Sneijder ve Hakan Balta ile sarı kart cezalısı Olcan Adın yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

Öte yandan, Fernando Muslera ve Lionel Carole ise bu müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.


- Üç maçtır galibiyete hasret


Aldığı sonuçlarla Süper Lig'de adeta havlu atan sarı-kırmızılı ekip, sezonun ikinci yarısında sahaya çıktığı 8 maçtan yalnızca ikisini kazandı.

İkinci yarıya 3-1'lik Medicana Sivasspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, ardından Osmanlıspor (2-3), Torku Konyaspor (0-0) ve Mersin İdmanyurdu (1-2) maçlarından 3 puan çıkaramadı.

Trabzonspor karşısındaki 2-1'lik galibiyetle nefes alan sarı-kırmızılılar, sonrasında Gaziantepspor (0-2), Medipol Başakşehir (3-3) ve Gençlerbirliği (1-1) karşılaşmalarında yine hayal kırıklığı yaşadı.

Galatasaray son 8 maçında, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.


- Deplasmanda 9 maçlık kötü seri


Bu sezon özellikle rakip sahalarda oynadığı maçlarda sonuca gitmekte sıkıntı yaşayan Galatasaray, son 9 deplasman maçını kazanamadı.

Ligdeki son deplasman galibiyetini 7. haftada Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek elde eden sarı-kırmızılı takım, ardından Fenerbahçe (1-1), Çaykur Rizespor (3-4), Kasımpaşa (2-2), Beşiktaş (1-2), Kayserispor (1-1), Osmanlıspor (2-3), Mersin İdmanyurdu (1-2), Gaziantepspor (0-2) ve Gençlerbirliği'ne (1-1) üstünlük sağlayamadı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.