Galatasaray kafilesi, Rize'ye gitti

Galatasaray kafilesi, Rize'ye gitti
- Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak sarı-kırmızılı takımın kafilesinde, sakatlığı bulunan Selçuk İnan, Chedjou, Denayer ve Sinan Gümüş yer almadı- Tedavileri tamamlanan Sneijder ve Hakan Balta, kafiley


İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Çaykur Rizespor ile yarın deplasmanda yapacağı ilk karşılaşma için Rize'ye gitti.

Karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Atatürk Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket etti. Galatasaray kafilesi, Trabzon'dan kara yoluyla Rize'ye geçerek kampa girecek.

Sarı-kırmızılı takımın kafilesinde, sakatlıkları bulunan Selçuk İnan, Aurelien Chedjou, Jason Denayer ve Sinan Gümüş yer almadı.

Tedavileri tamamlanan Wesley Sneijder ve Hakan Balta ise maç kafilesine dahil edildi.

Galatasaray'ın, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Volkan Pala, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Cenk Gönen.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.