"Galatasaray-Konyaspor": Ligde 45. randevuya çıkacaklar

"Galatasaray-Konyaspor": Ligde 45. randevuya çıkacaklar
Tümosan Konyaspor Süper Lig’in 26. haftasında yarın deplasmanda mücadele edeceği Galatasaray, ligde 45. kez karşılaşacak.

Tümosan Konyaspor Süper Lig’in 26. haftasında yarın deplasmanda mücadele edeceği Galatasaray, ligde 45. kez karşılaşacak. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılıların 31'e 5 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

31-5 GALATASARAY ÜSTÜN

Konyaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 44 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 31 kez sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 5 defa rakibini mağlup etti. 8 karşılaşmada eşitlik bozulmadı. Galatasaray'ın 83 golüne, Konyaspor 30 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray, Konya’da oynanan maçı ise Konyaspor aynı sonuçla 2-1 kazanmıştı.

KONYASPOR DEPLASMANDA HİÇ KAZANAMADI

Konyaspor yarın karşılaşacağı Galatasaray’ı deplasmanda hiç yenemedi. İstanbul’da oynanan 22 maçın 18’ini ev sahibi Galatasaray kazanırken 4 maç beraberlikle neticelendi. Konyaspor deplasmandaki son puanını 25 Ağustos 2019 tarihinde 1-1’lik sonuçla elde etmişti.

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ DURUMU

Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluğun iki favorisinden biri olarak gösterilen Galatasaray haftaya 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 44 puanla zirveyi Fenerbahçe ile paylaşarak girerken bu sezon sancılı günler geçiren Konyaspor ise 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda topladığı 18 puanla 16. sırada girdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.