Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek:

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek:
"(Fenerbahçe derbisi) Türkiye'nin takımlarıyız. Geldiğimiz noktada biraz daha tansiyonu düşürücü olmamız gerekiyor"

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile yarın yapacakları maçla ilgili olarak, "Geldiğimiz noktada biraz daha tansiyonu düşürücü olmamız gerekiyor." dedi.

Özbek, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen mali genel kurul toplantısından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, derbinin Beyoğlu'ndaki terör saldırısının ardından oynanacağının hatırlatılması üzerine, "Bugünkü geldiğimiz durum bunu gösteriyor, bekliyoruz. Valilik nasıl bir karar alacak, göreceğiz." diye konuştu.

Fenerbahçe yönetimini karşılaşmaya davet ettiğini kaydeden Özbek, "Sahada oynanan her şey iyi geçiyor. Gayet centilmence iki rakip mücadele ediyor. Türkiye'nin takımlarıyız. Geldiğimiz noktada biraz daha tansiyonu düşürücü olmamız gerekiyor. İyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Genel kurulla ilgili açıklamada bulunan Özbek, "Galatasaray'ın çok değerli genel kurulu, yaptığımız icraatlar açısından bize güvendiğini bir kez daha gösterdi. Demek ki güzel işler yapıyoruz. Yapılan tenkitlerin hepsini dikkate alıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.