Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek:

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek:
- "İyi bir galibiyet alarak taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz"

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile yapacakları 26. haftadan ertelenen derbide, taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneğinin ödül töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, yarın Galatasaray ve Türkiye için çok önemli bir derbiye çıkacaklarını ifade etti.

Özbek, "Ben her şeyden önce maçın iyi bir hava içinde geçmesini, örnek bir derbi olmasını istiyorum. Galatasaray olarak maça iyi hazırlandık. Dolayısıyla maçın ehemmiyeti belli. Futbolcularıma başarılar diliyorum. Üzerlerine düşeni yapacaklardır. İyi bir galibiyet alarak taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı da maça bekliyoruz." diye konuştu.

Derbinin ertelenmesiyle ilgili soru üzerine Özbek, "Maçın neden ertelendiğini biliyorsunuz. Dolayısıyla çok büyük güvenlik önlemleri ülke genelinde alınıyor. Onun için taraftarları da bunu dikkate alarak takımlarını desteklemek için Türk Telekom Arena'ya bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.