Galatasaray, Medipol Başakşehir maçına hazır

Galatasaray, Medipol Başakşehir maçına hazır
İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde,...

İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Orhan Atik yönetiminde basın kapalı gerçekleştirilen antrenmana sarı-kırmızılı futbolcuların pas çalışmasıyla başladığı belirtildi. Antrenmanın dar alanda taktik çalışmaların üzerinde durulan çift kale maçla sona erdiği ifade edildi.

Ryan Donk'un antrenmanın tamamında takımla çalıştığı, Sabri Sarıoğlu ve Sinan Gümüş'ün ise günü tedaviyle tamamladığı bildirildi. Sarı-kırmızlılarda Bilal Kısa'nın tedbir amaçlı dinlendirildiği, Lionel Carole ve Aurelien Chedjou'nun ise tedavilerinin ardından bireysel çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.