Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka maçından notlar

Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka maçından notlar
İki takım arasında ULEB Avrupa Kupası son 16 turunda oynanan mücadeleye sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi- Galatasaray Odeabank'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir günlük sözleşme imzaladığı serebral palsi hastası Yusuf Okur, mücadele


İSTANBUL (AA) - Basketbol ULEB Avrupa Kupası son 16 turunda Galatasaray Odeabank ile Pınar Karşıyaka arasında yapılan maça, sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

İki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada İzmir ekibinin taraftarları yer almadı. Tribünlerin tamamını dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar ise yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Pınar Karşıyaka takımına ve İzmir ekibinin başantrenörü Ufuk Sarıca aleyhine tezahüratlarda da bulundu.

Bu arada mücadeleyi, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Mehmet Can Topsakal, Hasan Murat Atay ve Burçin Aslan da tribünden takip etti.



- Seremonide özel bir konuk



Galatasaray Odeabank'ın bir günlük sözleşme imzaladığı serebral palsi hastası Yusuf Okur, mücadele öncesi düzenlenen seremonide yer aldı.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir günlük sözleşme imzaladığı 9 yaşındaki Yusuf, karşılaşma öncesi parkeye çıkarak tribünleri selamladı.

Taraftarlar uzun süre alkışladığı Yusuf'a, tezahüratlarla destek verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.