Galatasaray Odeabank yarı final için sahada

Galatasaray Odeabank yarı final için sahada
ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Alman temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek sarı-kırmızılı ekip, rakibini 10 sayının üzerinde bir farkla yenerek organizasyonda yarı finale yükselmek istiyor- Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karş

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih'le karşı karşıya gelecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, Fransız Joseph Bissang, Polonyalı Marcin Kowalski ve Belçikalı Renaud Geller hakem üçlüsü görev yapacak.

Eşleşmede, deplasmanda oynanan ilk maçı 99-89 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, rakibini 10 sayının üzerinde bir farkla yenerek yarı finale yükselmek istiyor.

Galatasaray Odeabank, kupada tur atlaması durumunda yarı finalde Herbalife Gran Canaria-Stelmet Zielona Gora eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Müsabakada normal sürenin 10 sayı farkla Galatasaray Odeabank'ın lehine tamamlanması durumunda, karşılaşma uzatmaya gidecek. Bayern Münih, her türlü galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 9 sayı ve altındaki yenilgilerde üst tura kalan taraf olacak.

ULEB Avrupa Kupası'nda ilk tur F ve son 32 turu N Grubu'nu lider tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, son 16 turunda bir diğer Türk temsilcisi Pınar Karşıyaka'yı kupanın dışına itmişti.


- Sahasındaki 9 maçın 8'ini kazandı


Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası'nda bu sezon sahasında yaptığı 9 maçın 8'ini kazandı.

İlk tur F Grubu'nda evinde oynadığı 5 maçın 4'ünden galip ayrılan sarı-kırmızılılar, tek yenilgisini Litvanya'nın Neptunas takımı karşısında yaşadı.

Son 32 turu N Grubu'nda ev sahipliği yaptığı 3 karşılaşmayı da kazanan Galatasaray Odeabank, son 16 turunda İstanbul'da oynadığı müsabakada ise Pınar Karşıyaka'ya 93-65'lik skorla üstünlük sağladı.


- Bayern Münih'in, Türk takımlarıyla 6. randevusu


Bayern Münih, Avrupa kupalarında bu sezon Türk takımlarıyla 6. kez kozlarını paylaşacak.

Sezona THY Avrupa Ligi'nde başlayan ve Fenerbahçe'yle aynı grupta yer alan Alman temsilcisi, rakibine İstanbul'da 74-67, Münih'te ise 84-67'lik skorlarla kaybetti.

THY Avrupa Ligi'nden elenmesiyle yoluna ULEB Avrupa Kupası'nda devam eden Bayern Münih, son 32 turunda ise Banvit'le aynı grupta mücadele etmiş ve deplasmanda 85-83 yendiği rakibine evinde de 77-62'lik skorla üstünlük sağlamıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.