Galatasaray yine kazanamadı

Galatasaray yine kazanamadı
- Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden sarı-kırmızılı ekip, rakibiyle 1-1 berabere kalarak üst üste 5. maçından da 3 puan çıkaramadı- Maçın 88. dakikasında Emre Çolak ile öne geçen Galatasaray, 90+3. dakikada Tuszynski'nin go


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalan Galatasaray, 3 puan hasretini sürdürdü.

Süper Lig'de son galibiyetini 22. haftada Trabzonspor'u 2-1 yenerek elde eden sarı-kırmızılı ekip, Çaykur Rizespor beraberliği ile üst üste 5. maçını da kazanamadı.

Galatasaray; Trabzonspor maçının ardından, Gaziantepspor (0-2), Medipol Başakşehir (3-3), Gençlerbirliği (1-1), Eskişehirspor (3-4) ve Çaykur Rizespor (1-1) maçlarından galibiyet çıkaramadı.


- Skoru koruyamadı


Sarı-kırmızılı ekip, oldukça tutuk bir oyun ortaya koyduğu maçta öne geçmesine karşın, uzatma dakikalarında yediği golle 1 puana razı oldu.

Müsabakanın 88. dakikasında Emre Çolak'ın bulduğu gol Galatasaray'ı 3 puan için ümitlendirirken, 90+3. dakikada Çaykur Rizespor adına Tuszynski'nin ağlara gönderdiği top maçın skorunu belirledi.


- Chedjou sakatlandı


Galatasaraylı futbolcu Aurelien Chedjou, müsabakanın ilk yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Maçın 16. dakikasında saha kenarına gelerek sol dizini gösteren ve tedavi yaptıran Kamerunlu oyuncu, bir süre daha oyuna devam ederken, 27. dakikada sahadaki yerini Ryan Donk'a bıraktı.

Chedjou'nun dizinde esneme olduğu ve tedbir amacıyla kenara alındığı öğrenildi.


- Carole cezalı duruma düştü


Sarı-kırmızılı oyuncu Lionel Carole, Çaykur Rizespor karşısında sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Maçın 37. dakikasında yaptığı bir müdahalenin ardından hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kartla cezalandıran ve bu sezonki 4. sarı kartını gören Carole, 13 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe ile yapılacak erteleme derbisinde oynama şansını kaçırdı.


- Volkan Pala'nın burnu kanadı


Galatasaray'ın genç oyuncusu Volkan Pala'nın burnunda, yüzüne aldığı darbe nedeniyle kanama meydana geldi.

Maçın 71. dakikasında Lukas Podolski'nin yerine oyuna dahil olan Volkan, rakip kale önündeki bir hava topunda Dhurgham İsmail ile çarpıştı. Dhurgham İsmail bu pozisyonun ardından yerde kalırken, Volkan Pala ise yüzünü tutarak saha kenarına geldi. Oyuncunun burnunda kanama olduğu görülürken, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Volkan maça devam etti.

Çaykur Rizesporlu oyuncu ise sağlık ekibinin saha içinde müdahalesinin ardından tekrar oyuna döndü.


- Taraftar sahaya girmek istedi


Karşılaşmanın son bölümü oynanırken tribünden atlayan bir taraftar sahaya girmek istedi.

Taraftar, saha kenarındaki reklam panolarını geçtiği anda güvenlik görevlileri tarafından güçlükle durduruldu. Bu kişinin yeniden tribüne gitmesine izin verilmezken, bu duruma bazı taraftarlar tepki gösterdi.

Öte yandan, müsabakadan sergilenin futboldan memnun olmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetimi istifaya çağırdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.