Galatasaray'a protestolu karşılama

Galatasaray'a protestolu karşılama
İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 yenilen Galatasaray'ı İstanbul'da bir grup taraftar protestoyla karşıladı.Antalya...


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 yenilen Galatasaray'ı İstanbul'da bir grup taraftar protestoyla karşıladı.

Antalya Stadı'nda yapılan maçın ardından özel uçakla İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi Atatürk Havalimanı'na geldi. Sosyal medyada organize olan bir grup taraftar, havalimanına giderek, sarı-kırmızılı takımı protesto etti.

Galatasaray'a transfer olduğundan beri etkili bir performans sergileyen kaleci Fernando Muslera'ya destek veren az sayıdaki taraftar, diğer oyunculara tepki gösterdi. "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" ve "Formayı çıkartın, oynayın" şeklinde tezahüratlar yapan taraftarlar, Dursun Özbek başkanlığındaki kulüp yönetimini de istifaya çağırdı.

Sarı-kırmızılı kafilenin gelişi sırasında İstanbul polisi de yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.