Galatasaray'da Andone'nin Sakatlığı

Galatasaray'da Andone'nin Sakatlığı
- Gaziantep FK maçında sakatlanan Florin Andone'nin durumu, yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacak- Andone, Romanya Milli Takımı'nın İsveç ve İspanya ile oynayacağı karşılaşmalarda forma giyemeyecek


İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın Süper Lig'in 11. haftasında dün Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadığı karşılaşmada sakatlık geçiren Rumen futbolcu Florin Andone, bir süre formasından uzak kalacak.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Gaziantep FK ile oynanan maçın hemen başında girdiği ikili mücadelede sağ dizinden sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rumen forvetin durumu, yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.

Florin Andone, Romanya Milli Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İsveç ve İspanya ile oynayacağı karşılaşmalarda da görev yapamayacak.

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao'nun yokluğunda Andone forma giyiyordu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.