Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları
İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 9 Nisan Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Galatasaray, hazırlıklarını...


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 9 Nisan Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Galatasaray, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından beşe iki pas ve top kapma çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç oynandığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan futbolculardan Selçuk İnan ve Sinan Gümüş'ün koşulara başladığı, Sabri Sarıoğlu'nun özel bir istasyon çalışması yaptığı belirtildi. Wesley Sneijder'in ise kendisine hazırlanan özel program dahilinde adaptasyon çalışmalarına başladığı açıklandı.


- Antrenmana sürpriz konuk


Medical Park Ordu Hastanesinde tedavi gören ve kanserle mücadele eden Ümit Akçin'in, Galatasaray antrenmanına konuk olduğu ifade edildi.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in Ümit ile yakından ilgilendiği, futbolcuların da 20 yaşındaki taraftara imzalı bir forma hediye ettiği vurgulandı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.