Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları

Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları
İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü Eskişehirspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını...


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü Eskişehirspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, topla adaptasyon ve hentbol çalışmaları yapıp, son bölümde ise 8'e 8 taktik idmanın ardından dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ile Hakan Balta'nın tedavilerinin hazırlanan protokol çerçevesinde sürdüğü, Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nun ise takımdan ayrı salon ile sahada çalıştıkları aktarıldı.

Milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun olan sarı-kırmızılı ekip, yarın gerçekleştirilecek antrenmanla Eskişehirspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.