Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları

Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları
İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Florya...


İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılıların, defansif ağırlıklı taktik bir çalışmanın ardından çift kale maç oynadığı bildirildi. İdmanın kanat organizasyonlarıyla tamamlandığı ifade edildi.

Milli takım kamplarından dönen Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Lukas Podolski ve Martin Linnes'in antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı, milli maçta sakatlanan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in ise tedavisine devam edildiği kaydedildi.

Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nun tedavilerinin ardından kendileri için hazırlanan özel programlar dahilinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğü, Hakan Balta'nın da salon çalışmalarına başladığı vurgulandı.

Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, idmanın ardından özel uçakla Eskişehir'e gidecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.