Galatasaray'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları

Galatasaray'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları
Sarı-kırmızılı ekipte, ayak bileğinde kırık tespit edilen Hamit Altıntop'un tedavisine başlandı


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 6 Mart Pazar günü Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Orhan Atik yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, hücum ve savunma pozisyonları ile taktik çalışmaları yaptıkları kaydedildi.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan oyunculardan, Sinan Gümüş ile Sabri Sarıoğlu’nun tedavilerine devam edildiği Aurelien Chedjou ve Lionel Carole'ün bireysel çalışmalara başladığı aktarılırken, üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren Ryan Dnok'un ise idmanda yer almadığı aktarıldı.

Öte yandan, dün yapılan antrenmanda aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde posterior malleol kırığı oluştuğu tespit edilen Hamit Altıntop'un, tedavisine başlandığı paylaşıldı.

Galatasaray yarın gerçekleştireceği antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerde kampa girecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.