Galatasaraylı futbolcular derbiye kilitlendi

Galatasaraylı futbolcular derbiye kilitlendi
Galatasaraylı futbolcular, Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça kilitlendi

Galatasaraylı futbolcular, Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça kilitlendi. Sarı-kırmızılı futbolcular Hamit Altıntop, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Blerim Dzemaili, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Yasin Öztekin, Fenerbahçe maçıyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop, iki takım arasındaki maçların kocaman bir coşkuya sahne olduğunu belirterek, 'Biz kendi taraftarımızın önünde oynayacağız. İnşallah 3 puan kazanarak, son maçlardaki istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Seçilmiş futbolcular, yani 'ligimizin en iyileri' dediğimiz futbolcular sahada olacak. Milli takım içerisinde hocalarımız da iyi çalışmıştır. Taktik açıdan da gerilmiş bir maç olacak herhalde' dedi.Hamit, galibiyet için takım şekilde iyi bir performans göstermeleri gerektiğini anlatarak, 'Galatasaray takım şeklinde oynadığında, birlik ve beraberliği sağladığında olağanüstü bir ruh ortaya çıkıyor. O kaliteyle de çok sayıda güzel maçlar ortaya çıktı. Biz bunun peşindeyiz. Bunu da elde edersek, inşallah bu maçı kazanacağız. Birlikte iyi oynamamız önemli. Bizim de bir payımız olursa ne mesut bize. Ancak ciddi bulunan takımımız, kulübümüz ve dördüncü yıldız' diyekonuştu.Karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesini arzulayan deneyimli futbolcu, 'Hiçbir maç, galibiyet ve kupa, insanlıktan ciddi değildir. Onun için inşallah kaliteli olur. Kaliteli olması için de dürüstlük, önem ve azim gerekli. Bunları da iki tarafın ortaya koyması gerekiyor. İnşallah güzel bir maç ortaya çıkacaktır' ifadelerini kullandı.UMUT BULUT: 'HEDEF GALİBİYET'Galatasaray'ın golcü futbolcusu Umut Bulut, derbide öncelikli hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getirerek, 'Çok zor bir maç olacak çünküTürkiye'nin en kocaman derbisi oynanacak. Ben herşeyden önce fair-play içerisinde geçmesini istiyorum nedeniyse bu çağda buna fazla fazla ihtiyacımız var. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum. İnşallah ele geçiren yan da biz oluruz' diye konuştu.Galatasaray formasıyla kocaman takımlara karşı gol atmanın ciddi olduğunu vurgulayan Umut Bulut, 'Fenerbahçe'ye atılacak gol daha da anlamlı oluyor. mühim bulunan maçı takım şeklinde kazanmamız. Bana da gol nasip olursa fazla fazla mesut olurum' dedi.

CHEDJOU: 'SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM'

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Aurelien Chedjou, karşılaşmaya konsantre olmaya çalıştıklarını belirterek, 'Düşman kardeşlerin maçı şekilde nitelendirebiliriz bunu. Bu maçtan sonra İstanbul'un kralının kim bulunduğu belirgin olacak. O nedenden hususi bir maç. Böyle bir tecrübeyi yaşamak benim için inanılmaz. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu maçlar olağanüstü bir atmosfere sahip' ifadelerini kullandı.Sarı-kırmızılı futbolcu Blerim Dzemaili de maçla ilgili beklentilerinin fazla fazla kocaman olduğunu aktararak, şunları kaydetti: 'Çünkü herkes bu maçı konuşuyor. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bizim için fazla fazla ciddi ve kocaman bir maç. Taraftarımız da bu maçı fazla fazla önemsiyor. Sakin oynayarak maçı kazanmak istiyoruz. Derbiler her süre farklıdır. Bu tip maçlar için yüreğinizi ortaya koyup her şeyinizi vermelisiniz. Biz bunu yapacağız.'OLCAN ADIN: 'MAÇIN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ'Olcan Adın, karşılaşmaya iyi bir biçimde hazırlandıklarını dile getirerek, 'Bütün amacımız azami biçimde hazırlanıp, 3 puanı almak. Bu maçın önemini herkes biliyor. Dünya derbisi. Bütün ülkenin gözü bu maçta olacak. Biz aramızda sohbetler yapıyoruz. Maçın ne kadar ciddi olduğunun bilincindeyiz.Taraftarlarımızla birlikte inşallah fazla fazla güzel bir netice alacağız. Benim için de ayrıcalıklı bir önemi var. İlk derbi maçım olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum' diyekonuştu.

TARIK ÇAMDAL ' BİR AN ÖNCE SAHAYA ÇIKMAK İSTİYORUM'

Tarık Çamdal da karşılaşmanın kocaman bir ciddiyete sahip olduğunu kaydederek, 'Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kalitemizin farkındayız. Karşılaşmadaiyi bir performans göstermeye çalışacağız. Benim de ilk derbim olacak. Bir an evvela sahaya çıkmak istiyorum' ifadelerini kullandı.Yasin Öztekin ise derbide fazla fazla kocaman iki takımın karşı karşıya geleceğini anlatarak, vazife alması mecburiyetinde takımının başarısı için elindengeleni yapacağını söyledi.Galatasaraylı futbolcular, derbide sarı-kırmızılı taraftarları yanlarında görmek istediklerini de sözlerine ekledi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.