Galaxy S6 Plus mı Galaxy S6 Note mu?

Galaxy S6 Plus mı Galaxy S6 Note mu?
amsung'un büyük beğeni toplayan Galaxy S6 Edge'den sonra üreteceği çift kavisli ekrana sahip modelin isminin ne olacağı ortaya çıktı. İşte Galaxy S6 Note hakkındaki ilk bilgiler.

Samsung'un Galaxy S6 ile birlikte tanıttığı çift kavisli ekrana sahip modeli Galaxy S6 Edge, tüketiciler tarafından oldukça beğenilmişti.

Bu başarıyı devam ettirmek isteyen Samsung'un bu modelin daha büyük ekranlı versiyonu diyebileceğimiz Galaxy S6 Plus üzerinde çalıştığı da gelen sızıntılarla sayesinde ortaya çıkmıştı. O haberimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Galaxy S6 Plus Değil Galaxy S6 Note!

Ortaya çıkan son bilgilere göreyse söz konusu modelin ismi Galaxy S6 Plus değil de Galaxy S6 Note olacak. Bu ismi tescillediği ortaya çıkan Güney Koreli üretici Samsung, geliştirmekte olduğu Galaxy S6 Edge'in büyük ekranlı versiyonuna Galaxy S6 Note adını vereceği iddia ediliyor.

Gelen ilk sızıntılara göre 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacağı belirtilen modelin, Samsung'a yakınlığı ile bilinen SamMobile'ın haberine göre 5.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran kullanacağı iddia edildi. Ekran çözünürlüğü hakkında bir şey henüz ortaya çıkmamış olsa da Quad HD çözünürlüğünde olması muhtemel.

Halihazırda kullanımda olan Google'ın en güncel işletim sistemi olan Android 5.1.1 Lollipop'u kullanacak olan Galaxy S6 Note, Temmuz - Eylül ayı gibi resmiyet kazanması bekleniyor.

Ayrıca Samsung'un merakla beklenen bir diğer modeli Galaxy Note 5'in ise Eylül ayında düzenlenecek IFA 2015'de tanıtılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.