Galaxy Tab S2 8.0 ve Tab S2 9.7 Görüntülendi

Galaxy Tab S2 8.0 ve Tab S2 9.7 Görüntülendi
Samsung’un tablet ailesi seriye katılacak Galaxy Tab S2 8.0 ve Galaxy Tab S2 9.7 modelleriyle büyümeye devam ediyor.

Sahip olduğu geniş tablet portföyü ile Android platformunda tablet kategorisinin başını çeken Samsung, geçtiğimiz sene büyük beğeni toplayan Tab S ailesinin devam modelleri üzerinde çalıştığı biliniyordu. 2015 yılında üst seviye tabletlerini Galaxy Tab S2 olarak adlandırılacak firmanın 8.0 ve 9.7 inç büyüklükteki modelleri görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda FCC ve TENAA testlerinde ortaya çıkan yeni modeller bu sefer kameralara gülümsedi. Donanımlarıyla Android tablet piyasasının başını çekecek Tab S2 modelleri Samsung’un son dönemde ürettiği başarılı donanım bileşenlerinin tek cihazda toplanmış hali gibi gözüküyor. 4:3 ekran oranına sahip tabletler 2048×1536 çözünürlükte Super AMOLED ekran ve 14nm Exynos 7420 işlemcisiyle donatılmış durumda. 3GB sistem belleğinin, UFS 2.0 depolama biriminin yer verildiği tablette MicroSD kart girişi de unutulmamış. Batarya kapasitelerinin henüz bilinmediği modellerde 8 MP arka ve 2.1 MP ön kameralara yer verildiğini görüyoruz.

FCC ve TENAA gibi kurumlardan sertifikasyon sürecini tamamlayan tabletlerin yakın zamanda tüketicilerle buluşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.