Galibiyet zamanı

Galibiyet zamanı
Süper Lig’deki son galibiyetini 18 Mayıs 2015’te Ankara Osmanlı Stadı’nda Beşiktaş’ı yenerek alan Torku Konyaspor galibiyet özlemini dindirmek adına bugün yine aynı statta

İLK GALİBİYETİN PEŞİNDE

Spor Toto Süper Ligde 4.hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Osmanlıspor’a konuk oluyor. Lige istediği şekilde başlayamayan ve kadrosunda bazı sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlılar, milli maç arasını iyi değerlendirip yeni transferlerin de takıma alışması ile yeniden kenetlenmiş durumda. Ligin ilk 3 maçlık bölümünde 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile sadece 2 puan toplayabilen yeşil-beyazlılar, Ankara deplasmanında 3 puan arayacak. Teknik patron Aykut Kocaman yönetiminde bu karşılaşmada mutlak galibiyet arayan temsilcimiz, evine mutlu dönebilmenin hesaplarını yapmış durumda.

GALİBİYET ÖZLEMİ

Ligde uzun süredir galibiyete hasret kalan temsilcimiz, bugün Ankara deplasmanında galibiyet özlemini gidermek adına mücadele verecek. Süper Lig’deki son galibiyetini 18 Mayıs’ta yine Ankara Osmanlı Stadı’nda Beşiktaş’ı Torje’nin golüyle 1-0 yenerek alan temsilcimiz, bugün kazanırsa camiaya 5 ay sonra galibiyet sevinci yaşatacak. Torku Konyaspor galibiyete hasret kaldığı dönemde 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Torku Konyaspor, deplasmanda oynadığı son altı Süper Lig maçında ise sadece bir galibiyet alabildi.

MAÇ SAAT 20.15’TE

Osmanlıspor ile Torku Konyaspor arasında bugün saat 20.15’te Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak olan maçı hakem Çağatay Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını İzmir’den Baki Tuncay Akkın ve Serkan Gençerler yaparken, maçın dördüncü hakemi Şırnak’tan Hüseyin Çiftsüren. Kaleci noktasında sıkıntı yaşayan temsilcimizde Kaya ve Serkan’ın durumları bugün netleşecek, bu iki isim forma giyemezse eldivenler Felgueiras’ta olacak. Temsilcimizin sahaya Felgueiras, Ömer Ali, Dossa Junior, Vukoviç, Mehmet Uslu, Volkan (Ali Turan), Ali Çamdalı, Holmen, Meha, Vedat ve Rangelov ilk 11’i ile sahada olması bekleniyor. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.