Galibiyetle veda etmek istedik ama…

Galibiyetle veda etmek istedik ama…
Ç.Rizespor maçını değerlendiren yetenekli oyuncu Ömer Ali Şahiner, kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara son iç saha maçında galibiyet hediye etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirtti.

Ç.Rizespor maçını değerlendiren yetenekli oyuncu Ömer Ali Şahiner, kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara son iç saha maçında galibiyet hediye etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirtti. Şahiner açıklamasında, "Kendi sahamızdaki son maçımızda sezon boyunca bizi destekleyen ve gerçek anlamda alkışı hak eden taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyorduk. Oyuna iyi başladık. Ama kazanmayı çok istemek sahada bazen yapmak istediklerinizi gerçek anlamda ortaya koyamamanıza sebep olabiliyor. Enteresan bir golle mağlup duruma düştük. Oyunu çevirme adına son düdüğe kadar elimizden geleni ortaya koyduk. Sonucunda bulduğumuz golle beraberliği yakaladık. Kazanamadık ama seyircimize kaybetmeden veda etmek güzeldi” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.