Galip bitirmek istiyoruz

Galip bitirmek istiyoruz
Selçuklu Belediyesporlu Mertcan Solkol, takımdaki son durumla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu

Selçuklu Belediyespor’un başarılı oyuncularından Mertcan Solkol, takımdaki son durumla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Başarılı sporcu sezona ligde kalma hedefiyle başladıklarını fakat ilerleyen haftalarda alınan galibiyetlerden dolayı hedefi büyütüp play-off’a çevirdiklerini söyledi. Solkol, “Aslında bize lige ilk başladığımızda hedefimiz ligde kalmaktı. Peş peşe galibiyetler almaya başlayınca ligde kalmaktan ziyade play-off istemeye başladık. Çok iyi gittik. Ligin ilk devresinde 2 maçı hata olarak kaybettik. Onun dışındaki maçları normal kaybettik. Bu hafta sonu Petkimspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

‘OCAK AYI ÇOK ÖNEMLİ’

Zorlu bir sürece girdiklerini ifade eden Mercan Solkol, “Ocak ayı bizim için çok önemli. Ligdeki zorlu maçların yanı sıra bir de Federasyon Kupası başlayacak. Burada da iddialı olmak istiyoruz. Dediğim gibi, zor bir süreç bizi bekliyor” diye konuştu.

‘FRAN’IN YOKLUĞUNU AVANTAJA ÇEVİRDİK’

Solkol, takımın önemli oyuncularından olan Fran Pilepic’in yokluğunu dezavantajdan avantaja çevirdiklerini ifade ederek, “Aslında Fran’ın yokluğu bir dezavantajdı. Ama biz daha fazla kenetlenerek, daha fazla mücadele ederek bu açığı kapattık. Bu da bize maç kazanma olarak geri döndü. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Nitekim bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.