Gangnam Style, Youtube un Sayacını Bozdu

Gangnam Style, Youtube un Sayacını Bozdu
PSY'ın izlenme rekorları kıran Gangnam Style klibi, Youtube'un izleme sayacını bozdu.

PSY'ın birkaç sene öncesine kadar tüm dünyayı sarsan Gangnam Style şarkısını hatırlamayan yoktur herhalde? Gangnam Style şarkısı, 2012 yılında yayınlandığından bu yana Youtube dahil olmak üzere birden fazla video izleme sitesinde değişik değişik izlenme rekorlarına imza attı. Şarkı, Youtube'da 1 milyar izlenmeyi 2012 yılının sonlarına doğru, 2 milyar izlenmeyi ise 2014'ün yaz aylarında aşmayı başarmıştı.

Gangnam Style modası çoktan geçmişti ancak hala şarkıyı dinleyenler var. Bu manada Gangnam Style'ın izlenme sayıları da gidip artıyor. Bir zamandır haber alamadığımız Gangnam Style'ın son olarak Youtube'un izlenme sayacını bozduğu bildirildi . Bu mevzuda konuşan Google , sayacın yenilendiğini belirtti .

Ayrıca gercekleşen açıklamada video klibin izleme sayısının, 32-bit'lik eski sayacın limiti olan 2.147.483.647'yi aşması sebebiyle sayacın sorun yapmış olduğu ve gün içerisinde itibariyle yenilendiği açıklandı . Bu mevzuda ne düşünüyorsunuz?

Videoyu özleyenler veya bir daha hatırlamak isteyenler aşağıdaki videodan izleyebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.