Konyaspor, Gaziantep karşısında ilk galibiyet için sahaya çıkacak

Konyaspor, Gaziantep karşısında ilk galibiyet için sahaya çıkacak
Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında bugün Gaziantep FK'yı konuk edecek. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında Süper Lig'deki ilk galibiyet için sahaya çıkacak

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 33. haftasında bugünGaziantep FK’yı konuk edecek. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 13.30'da başlayacak mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Gökhan Barcın ve Murat Ergin Gözütok olacak.

BAYARSLAN'LA BU SEZON 3. KEZ

Volkan Bayaraslan bu sezon Konyaspor’un 3. kez maçını yönetecek. Bayaraslan daha önce yeşil-beyazlıların deplasmanda Giresunspor’la 0-0 berabere kaldığı ve Alanyaspor’a 5-1 yenildiği karşılaşmalarda düdük çalmıştı.

KONYASPOR’UN GALİBİYETİ YOK

Konyaspor, Gaziantep FK ile bugünkü mücadeleyle birlikte 6. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 5 karşılaşmanın 3’ünü Gaziantep FK kazanırken 2 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk devresinde Gaziantep’te oynanan mücadeleyi Ev sahibi ekip 3-2 kazanmıştı. Konyaspor’un bu sezon şu ana kadar ligde tek puan alamadığı takım da Gaziantep.

Konyaspor’da Rahmanovic ve Amilton kart cezası nedeniyle, Gaziantep FK'da sakatlığı bulunan Hamza Mendyl ve Torgeir Borven ile kart cezalısı Papy Djilobodji yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

GAZİANTEP FK'NIN DEPLASMANDA BİR GALİBİYETİ VAR

Gaziantep FK, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda sadece Çaykur Rizespor'u mağlup etti. Güneydoğu ekibi, dış sahada çıktığı 16 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum