Gaziantep FK'de Bülent Korkmaz sesleri

Gaziantep FK'de Bülent Korkmaz sesleri
Hoca arayışların başlayan Gaziantep FK’de Bülent Korkmaz, Ünal Karaman gibi teknik direktörlerin adı geçiyor.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda 13 Ocak Çarşamba günü  Konyaspor’a konuk olacak Gaziantep FK’de teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Kırmızı-siyahlı kulüp Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle gündemden düşmeyen Rumen teknik adamla yapılan toplantının ardından yollarını ayırma kararı aldı.

Hoca arayışların başlayan Gaziantep FK’da Ünal Karaman, Bülent Korkmaz gibi teknik direktörlerin adı geçiyor. Kırmızı-siyahlı kulüpte en son Konyaspor’u çalıştıran Bülent Korkmaz ismi ağır basıyor Yeni hocasının Konyaspor maçına yetişmesi  zor gözüken Gaziantep FK’nin, Konyaspor maçına yardımcı antrenör gözetiminde çıkması bekleniyor.

 

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi’den ayrılık süreciyle ilgili açıklama

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın takımdan ayrılış süreciyle ilgili kulüp internet sitesine üzerinden açıklamalarda bulundu. Marius Sumudica ile yaşanan ayrılığın Sivasspor maçı sonrası gelişen olaylar sonrası geldiğini açıklayan Mehmet Büyükekşi, başarıya aç yerli veya yabancı bir hocayla yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın takımdan ayrılış sürecinin ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Rumen çalıştırıcının ayrılığının Gaziantep şehri için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Büyükekşi, ayrılık kararının Sivasspor maçı sonrası gelişen olaylar sonrası geldiğini açıkladı. Yeni teknik direktör arayışlarına yönetim kurulu olarak başladıklarını da belirten Büyükekşi, başarıya aç yerli veya yabancı bir hocayla, yeni bir sayfa açmak istediklerini de vurguladı.

"Başarıya aç bir hocayla çalışmak istiyoruz"

Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica'nın ayrılışının Sivasspor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle yaşandığını ve bu sabah itibariyle de yeni hoca arayışlarına başladıklarını belirten Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Herkesin de bildiği gibi Sivasspor maçının ardından gelişen olaylar nedeniyle Sayın Sumudica ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bu kararın tüm Gaziantep şehrine ve Gaziantep Futbol Kulübüne hayırlı olmasını diliyorum. Ayrılık kararının ardından teknik adam arayışlarına yönetim kurulumuzla başladık. Yönetim olarak amacımız başarıya aç yerli veya yabancı bir hocayla çalışmak istiyoruz. Sumudica ile ayrıldığımız ana kadar hiçbir hocayla görüşmemiz olmamıştı. Belirleyeceğimiz isimler hakkında yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla da bir araya gelip, çalışmalarımızı hızlandıracağız. İnşallah açacağımız beyaz sayfayla birlikte adından başarılarıyla söz ettiren bir takım izletmeye devam edeceğiz" dedi.

"Başarılı olmaya devam edeceğiz"

Yaşanan ayrılık sürecinin ardından ligde geride kalan sürede elde ettikleri başarıyı sürdürmeye devam edeceklerine inandığını söyleyen Büyükekşi, "Ligde geride kalan 18 haftaya bakıldığında en başarılı takımların başında geliyoruz. Hem oynadığımız futbolla hem de futbolcularımızın gösterdiği performansla adımızdan söz ettirmeyi başardık. Bundan sonraki süreçte de başarılı olmaya devam edeceğiz. Kadromuzdaki tüm isimlerin kalitesini sadece bizler değil, Türkiye biliyor. Sadece futbolumuzun, futbolcularımızın ve Gaziantep şehrinin başarılarının konuşulacağı günler yaşayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Sivas maçı kazaydı"

Son oynan Sivasspor maçında bir kazaya uğradıklarını vurgulayan Mehmet Büyükekşi, rakiplerinin bulduğu ilk gol öncesi oyuncularına faul yapıldığını, ikinci yarıda da Kenan Özer'e yapılan müdahalenin penaltı olduğunu ama hakemlerin iki pozisyonu da es geçtiğini aktardı. Gaziantep şehrini mutlu edebilmek adına tüm fedakarlıkları yapmaya devam edeceklerine de değinen Büyükekşi, taraftarların desteklerini hissettiklerini ve onları mutlu edebilmek adına gayret etmeye devam edeceklerini açıkladı.

Gaziantep FK'de Bülent Korkmaz sesleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.