Gaziantep-Konyaspor maçı zorlu geçmeye aday

Gaziantep-Konyaspor maçı zorlu geçmeye aday
Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında yarın deplasmanda Gazi­antep FK ile karşı karşıya gelecek Konyaspor için maç, beklenenden zorlu geçmeye aday bir karşılaşma olarak dikkat çekiyor.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında yarın deplasmanda Gazi­antep FK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçı Fırat Aydınus yönetecek. Karşı­laşmanın yardımcı hakem­leri Samet Çiçek ve Mehmet Emin Tuğral olacak.

ANTEP BU SEZON EVİNDE KAYBETMEDİ

Konyaspor’un yarın konuk olacağı Gaziantep FK bu se­zon evinde maç kaybetmedi. Kırmızı-siyahlılar sahasında oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti. Erol Bulut’un öğrencileri bu maçlardan 4’ünde gol ye­medi. Konyaspor ise Süper Lig’de oynadığı son 4 maçı kazandı.

Öte yandan Konyaspor'da stoperler; Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık'ın ikisinin birden yarınki maçta, kart cezası dolayısıyla, oynayamayacak olmasının takımı nasıl etkileyeceği de merak konusu.

5. RANDEVU

İstatistikler yarınki maçın keyifli ve zorlu geçmeye aday bir mücadele olduğunu ortaya koyuyor. Öte yandan iki ekip yarınki maçla birlik­te süper Lig’de 5 kez karşı karşıya gelecek. Geride ka­lan 4 maçın 2’sini Gaziantep FK, 1’ini Konyaspor kazanır­ken 1 maç da beraberlikle neticelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.