Gaziantep Üniversitesinden 3 Yabancı Üniversiteyle İş Birliği Anlaşması

Gaziantep Üniversitesinden 3 Yabancı Üniversiteyle İş Birliği Anlaşması
GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Endonezya Üniversitesi ve Endonezya'daki Institue Pertanien (IPB) ile Mısır'daki Ezher Üniversitesiyle iş...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Endonezya Üniversitesi ve Endonezya'daki Institue Pertanien (IPB) ile Mısır'daki Ezher Üniversitesiyle iş birliği anlaşması imzaladı.

GAÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve paydaş üniversitelerin rektörleri, üniversiteler arası akademik iş birliğini güçlendirmek ve öğrenci ile akademisyen değişimine imkan sağlamak amacıyla anlaşma imzaladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Gür, anlaşma imzalanan üniversitelerin kendi alanlarında önemli merkezler olduğunu belirterek, "Bu üniversitelerle yapılan anlaşmalarla, hem öğrenci hem akademisyen değişimleri sağlanacak. Ayrıca akademik çalışmalar da yapılacak. Dünyanın 106 ülkesinden 4 bin 500 öğrenciye ev sahipliği yapan üniversitemiz, yapılan bu iş birliği anlaşmalarıyla uluslararasılaşma yolunda daha büyük gelişmeler katedecektir." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.