Gaziantep Yol Yarışlarında Konyalı bisikletçilerden başarılı sonuçlar

Gaziantep Yol Yarışlarında Konyalı bisikletçilerden başarılı sonuçlar
Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası'nda derece alan isimler kupa ve madalyalarına kavuştu.

Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası'nda Gaziantep etabı tamamlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası'nda derece alan isimler kupa ve madalyalarına kavuştu. Burç Kırsal Mahallesi'nde düzenlenen şampiyonada 247 sporcu 16 farklı kategoride kozlarını paylaştı. Sporcular, Büyük Erkek, U23 Erkek, Büyük Kadın, Genç Erkek, Genç Kadın, U17 Kadın ve U15 Kadın olmak üzere toplamda 7 kategoride zamana karşı yol yarışında ter dökerken 6 kategoride bireysel, 3 kategoride ise takım olarak yarıştı.

gaziantep-buyuksehirin-duzenledigi-turkiye-bisiklet-yol-sampiyonasinda-oduller-sahiplerini-buldu-1-1.jpeg

gaziantep-buyuksehirin-duzenledigi-turkiye-bisiklet-yol-sampiyonasinda-oduller-sahiplerini-buldu-5-1.jpeg

gaziantep-buyuksehirin-duzenledigi-turkiye-yol-sampiyonasi-basladi-3.jpeg

KONYALI SPORCULAR YİNE KÜRSÜDE

U23 erkekler zamana karşı kategorisinde Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Ali İhsan Egin birinci olarak kürsünün ilk basamağında yer aldı. Ali İhsan Eğin, yol yarışlarında ise ikinci oldu.

Genç erkekler zamana karşı yol yarışlarında; Taşkentspor’dan; Ali Küçük ikinci olurken takım arkadaşı Ramazan Yılmaz üçüncü sırada yer aldı.

Genç kadınlar zamana karşı yol yarışlarında; Torku Şekerspor’dan Fatmanur Doğan birinci olurken takım arkadaşı Funda Taşkın ikinci oldu. Fatmanur Doğan ve Funda Taşkın yol yarışlarında da yine ilk iki sırayı paylaştı.

U17 kadınlar yol yarışlarında; Torku Şekerspor'dan Sudenur Satıcı, ikincilik basamağında yer aldı. Sudenur Satıcı zamana karşı kategorisinde ise üçüncülük kürsüsünde yer aldı.

U15 kadınlar zaman karşı kategorisinde Torku Şekerspor’dan Emine Adalı birinci oldu. Emine Adalı, yol yarışlarında da birinciliği kaptırmadı.

Genç erkekler yol yarışlarında; Konya Gençlikspor’dan Mustafa Ayyorkun birinci, Torku Şekerspor’dan Ramazan Yılmaz ikinci oldu.

Genç erkekler takım klasmanında Konya Gençlikspor birinci sıraya otururken Torku Şekerspor ikinci oldu.

Konya Büyükşehir Belediyespor ise büyük erkekler takım klasmanında üçüncü, U23 klasmanında ise ikinci sırada yer aldı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Kıyasıya mücadelelere sahne olan şampiyonanın sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve GBB Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu derece alan yarışmacılara ve takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

Gaziantep Yol Yarışlarında Konyalı pedallardan başarılı sonuçlar

Gaziantep Yol Yarışlarında Konyalı pedallardan başarılı sonuçlar

Gaziantep Yol Yarışlarında Konyalı pedallardan başarılı sonuçlar

289025165-3181115472205595-4854215746792067562-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.