Gaziantepli 40 öğrenci ilk kez denizi gördü

Gaziantepli 40 öğrenci ilk kez denizi gördü
İslahiye ilçesinden geldikleri Marmaris'te ilk kez denizi gören 40 öğrenci, tekne turu yaptı

MUĞLA (AA) - Gaziantep'in İslahiye ilçesinden 40 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geldikleri Marmaris'te ilk kez denizi gördü.

Marmaris Okul Aile Birlikleri Başkanı İbrahim Bolat'ın öncülüğündeki organizasyonda, İslahiye'deki 15 okuldan 40 öğrenci, öğretmenleriyle 5 günlüğüne Marmaris'i ziyaret etti.

Gaziantepli çocuklar, İçmeler Mahallesi'nden tekne turuna katıldı.

Öğrenci kafilesinin başkanı Ali Kölemen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini Marmaris'e davet eden Bolat'a çocuklara yaşattığı mutluluk için teşekkür etti.

Kölemen, "Gezi için okulunda başarılı ve Marmaris'i görme imkanı olmayan öğrenciler seçildi. Hayatlarında ilk kez deniz görüyorlar. Bizim için çok anlamlı oldu. Çocuklar kadar biz de mutlu oluyoruz onları böyle görünce." dedi.

Bolat da ilk kez denizi gören çocukların neler hissettiğini çok iyi bildiğini ifade ederek, "Onlar için uzak bir hayale biraz katkı sağladıysam dünyanın en mutlu adamıyım. Onlardan daha çok heyecanlıyım." diye konuştu.

Gaziantepli 40 öğrenci ilk kez denizi gördü

Gaziantepli 40 öğrenci ilk kez denizi gördü

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.