Gaziantepli kadınlardan Selçuklu’ya tam not

Gaziantepli kadınlardan Selçuklu’ya tam not
Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinden Konya’ya gelen kadınlar Selçuklu Belediyesi’nin yatırımlarını yerinde inceledi.

Konya’nın tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak, şehrin turizmini canlandırmak ve gönüllü tanıtım elçileri kazanmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Selçuklu Belediyesi, yatırımları ile Konya’nın yaşam kalitesini arttırıyor. Hafta sonu Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçesinden Konya’ya gelen misafirler, Konya’nın tarihi mekanlarını ve Selçuklu Belediyesi’nin kadınlara yönelik yatırımlarını gezdi. Avrupa’nın en büyük Tropikal Kelebek Bahçesi’ni de ziyaret eden misafirler bahçeye hayran kaldı. 98 türe ait 20 bin bitki bulunan alanda kelebekleri uçarken gözlemleyen kadınlar, kelebekler ve tropik bitkiler arasında keyifli vakit geçirirken, ziyaretleri anısına bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Mevlana Müzesi ziyareti ve şehir turu da gerçekleştiren kadınlar Selçuklu Belediyesi tarafından restorasyon ve sokak sağlıklaştırmaları ile önemli bir turizm merkezi haline gelen Sille’yi ziyaret etti. Kadınların bir diğer ziyaret mekanları da Mehmet Akif Aile Yaşam Merkezi oldu. Burada yer alan spor alanları ve yüzme havuzunu da inceleyen Gaziantepli kadınlar, Selçuklu’da kadınlara yönelik yapılan hizmetlerin tüm Türkiye’ye örnek olmasını temenni ettiler.
Selçuklu'da büyük bir misafirperverlik ile ağırlandıklarını ifade eden kadınlar, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibine, ayrıca Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.