Gaziantep'te 10. randevu: Konyaspor ilk peşinde!

Gaziantep'te 10. randevu: Konyaspor ilk peşinde!
 Muhabir
Konyaspor Gaziantep FK ile Süper Lig'de 10. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar deplasmanda hükmen galibiyet hariç kazanamadı.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bugün Gaziantep FK’ya konuk olacak Tümosan Konyaspor, rakibiyle Süper Lig'de 10. maçına çıkacak.

Daha önce iki ekip arasında Süper Lig'de oynanan 9 karşılaşmanın, 3'ünü (1'i hükmen) Konyaspor, 4'ünü de Gaziantep FK kazandı. 2 takım arasındaki 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

DEPLASMANDA "OYNAYARAK" KAZANAMADI!

Tümosan Konyaspor, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı 4 maçta "oynayarak" kazanamadı. Gaziantep deplasmanında oynadığı 3 maçını da kaybeden yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon deprem sonrası Gaziantep FK ligden çekildiği için, diğer tüm takımlar gibi hükmen 3-0 galip ilan edilmişti.

Konyaspor yarınki maçı kazandığı takdirde, geçtiğimiz sezonki hükmen galibiyet hariç, 2019'dan bu yana Süper Lig'de karşılaştığı rakibi karşısında "oynayarak" ilk galibiyetini elde etmiş olacak. Bu sezon ligin ilk devresinde Konya'da oynanan maçı yeşil-beyazlılar, Guilherme ve Muric'in golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Konyaspor sezon başına göre 3. hocayla, Gaziantep FK ise 2. hocayla yoluna devam ediyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.