Gaziantep'te Off-Road heyecanı

Gaziantep'te Off-Road heyecanı
GAZİANTEP'te, ilk defa düzenlenen off-road yarışlarına 16 şehirden 42 sürücü katıldı. Gaziantep Off-Road Kulübü Başkanı Mustafa Erdoğan, renkli görüntülere sahne olan yarışmayı gelenekselleştireceklerini söyledi.

GAZİANTEP'te, ilk defa düzenlenen off-road yarışlarına 16 şehirden 42 sürücü katıldı. Gaziantep Off-Road Kulübü Başkanı Mustafa Erdoğan, renkli görüntülere sahne olan yarışmayı gelenekselleştireceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi ve Prime Mall AVM destekleriyle Gaziantep Off-Road Kulübü vasıtası ile Osmangazi Mahallesi'nde yaptırılan hususi parkurda ilk kere off-road yarışması düzenlendi. 16 ilden 42 sürücünün katıldığı müsabakada araçlar motor hacimlerine kıyasla ayrılan 4 kategoride savaş etti. Çamur çukurları ve sarp rampaların bulunduğu parkurda vasıtaların sınırlarını zorlayan sürücüler izleyenlere coşkulu dakikalar yaşattı. Gaziantep Off-Road Kulübü Başkanı Mustafa Erdoğan, ati senelerde daha kapsamlı bir şampiyona düzenlemeyi planladıklarını söyleyerek, 'Bu yılki şampiyonamıza 16 ilden 42 sporcu katıldı. Zorlu bir parkurda 4 ayrı kategoride gerçekleştirdiğimiz yarışmalar fazla fazla coşkulu geçti' dedi. Yarışma sonrasında her kategoride dereceye giren sürücülere muhtelif hediyeler verildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.