Gazzeli Sameh ile Suriyeli Amen Konya’da evlendi
19
İşgalci İsrail’in zulmettiği topraklardan çıkıp Türkiye’ye gelen, Konya’ya yerleşen ve Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrenim gören Sameh Naser Alnabih, benzer bir hikayesi bulunan ve uzun süre Esed Rejiminin esaretinde kalan Suriye’den Türkiye’ye gelerek Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrenim görmeye başlayan Aman Badr Eddin’in hayatları Konya’da birleşti.
29
KONYA, HAYATLARININ KESİŞİM NOKTASI OLDU
Sameh Naser Alnabih ile Aman Badr Eddin’in hayatlarının kesiştiği Konya, onlar için önemli bir dönüm noktası oldu.
39
Hayata tutunmak adına verdikleri mücadelede başarılı olan çift, bir taraftan da eğitimlerini tamamlamak için büyük bir azimle çalışarak akademik hayatta başarılı bir profil ortaya koydu.
Çift için Konya, hayata tutunmak adına önemli bir dönüm noktası olduğu kadar, ayrı hikayelerle geldikleri bu topraklarda hayatlarını birleştirmelerine ve ömür boyu sürecek bir evlilik için birbirilerine ‘evet’ demelerine de vesile oldu.
ÇİFTİN NİKAHINI SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET PEKYATIRMACI KIYDI
Sade bir törenle hayatlarının en önemli adımını atarak evlenen çiftin nikahını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı kıydı.
Selçuklu Belediyesi Evlendirme Memurluğu Nikah Salonu’nda düzenlenen nikah töreninde Başkan Ahmet Pekyatırmacı, çifte “Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ettiniz mi?” şeklindeki klasik soruyu sordu.
59
Her iki çiftin de cevabı ‘evet’ şeklinde olunca, sıra şahitler ve davetliler huzurunda imzaların atılmasına geldi.
69
BU GÜZEL ANLAR FOTOĞRAF KARELERİYLE HATIRALARA NOT EDİLDİ
Heyecanları gözlerinden okunan Sameh Naser Alnabih ile Aman Badr Eddin çiftçi, ömür boyu sürecek mutlu birliktelikleri için hayatlarının en önemli imzasını attıktan sonra Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı çifti tebrik etti.
79
Sonrasında Başkan Ahmet Pekyatırmacı, çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf karesine salonda bulunan her iki çiftin yakınları, sevenleri, dostları ve arkadaşları da dahil oldu.
89
PUSULA YAYIN GRUBU’NDAN GENÇ ÇİFTE TEBRİK
Sameh Naser Alnabih ile Aman Badr Eddin çiftinin sade bir törenle yaptığı evlilik merasimine Pusula Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Harun Akgül de katıldı. Harun Akgül de genç çifti tebrik ederek, ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.
99
Nikah merasiminin ardından genç çiftin yakınları ve arkadaşları da uzun süre salondan ayrılmayarak, bu özel anı fotoğraf kareleri ile hatıralara bir not olarak bıraktı.
Pusula Yayın Grubu olarak genç çifte kurdukları yuvada ömür boyu mutlu olmalarını diliyoruz...
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.