‘Geber’ diyen müdür yardımcısı görevden alındı

‘Geber’ diyen müdür yardımcısı görevden alındı
İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, görevden alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada Euronews'in korona virüs salgını nedeniyle röportaj yaptığı bir vatandaşın ‘çocuklarım aç, dışarı çıkmak zorundayım, dilencilikten geliyorum’  görüntüleri üzerine kendi hesabından ‘geber’ mesajını paylaşan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nail Noğay,  görevden alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.

ÇOCUKLARIM AÇ’

Koronavirüs salgını nedeniyle röportaj yapılan bir vatandaş, "Şu anda çok mağdur durumdayım. Bu sabah, ayıptır söylemesi, çocuklarıma kahvaltı ettiremedim ve bu benim zoruma gitti. Devletimiz bu duruma bir el koysun. Şimdi çocuklarım aç kalmasınlar diye dilenmekten geliyorum. Çıkma diyorlar, bu durumda nasıl çıkmayayım. Biz ölelim ama çocuklarımız aç kalmasın" dedi. Görüntüler ise sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

GEBER’

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, röportajın bir bölümünün yayınladığı görüntüye kendi Twitter hesabından ‘geber’ mesajını paylaştı. Gelen tepkiler üzerine Nail Noğay, sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.

GÖREVDEN ALINDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay’ın paylaşımı ile ilgili bir açıklama yayımlayak, “Şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı” ifadeleri kullanıldı.

NAİL NOĞAY KİMDİR?

Nail Noğay, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde İl Müdür yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.