Gecenin ilk istifası İYİ Parti'den geldi!

Gecenin ilk istifası İYİ Parti'den geldi!
 Muhabir
İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partisinden istifa etti.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıkladı.

Yerel seçim sonuçları açıklanmaya devam ederken Bilge Yılmaz İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayarak, Meral Akşener'e istifa çağrısında bulundu.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz'ın yaptığı açıklama şu şekilde; "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum."

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.