Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Türk Polis Teşkilatının 175. Yılını Kutladı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Türk Polis Teşkilatının 175. Yılını Kutladı
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Ekici  “Yurdumuzun dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, cansiperane mücadele eden, suç işlemesini önlemek ve suç işleyenleri adalete teslim etmek için gece gündüz demeden gayret gösteren Türk Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıl dönümünü ve içine bulunduğumuz ’Polis Haftasını’ kutluyorum. Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle muhabbetle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna şehit olan polislerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.

Konya’mızın da huzur ve güvenliği için çalışan özellikle covid 19 ile mücadele kapsamında da büyük ve tehlikeli görevler alarak halkımızın sağlığı için mücadele eden, teşkilatımızın her kademesindeki emniyet mensuplarımıza sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.