Gelecek Partisi’nde Üye Çalışmaları Devam Ediyor

Gelecek Partisi’nde Üye Çalışmaları Devam Ediyor
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan “15 Günde 15 Bin Üye” kampanyası kapsamında ilçelerdeki üye çalışmalarına katılan İl Başkanı Hasan Ekici, “Vatandaşlarımızın üye kampanyasına verdiği destek bizlere güç veriyor” dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından başlatılan “15 Günde 15 Bin Üye” kampanyası kapsamında ilçelerdeki üye çalışmalarına katılan İl Başkanı Hasan Ekici, “Vatandaşlarımızın üye kampanyasına verdiği destek bizlere güç veriyor” dedi. Cihanbeyli ve Altınekin’de üye çalışmalarına katılan ve vatandaş ile esnaf ziyaretlerinde bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, ilçelerde gördükleri teveccüh karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm ilçeleri ziyaret ederek halkla kucaklaşmaya devam edeceklerini ifade etti. Ekici, Konya’da partilerine 15 bin üye kazandırarak büyük kurultay öncesi önemli bir hedefi gerçekleştireceklerini belirtti. Konya’da devam eden ve yapılması planlanan tüm yatırımların ve halkın sorunlarının takipçisi olduğunu da hatırlatan Ekici, nitelikli muhalefet yaparak da halka hizmet etmenin mümkün olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.