Gelecek Partisinden Pastacılar Odasına Ziyaret

Gelecek Partisinden Pastacılar Odasına Ziyaret
Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı Esnaf temsilcilerinin ziyaretleri kapsamında Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı Esnaf temsilcilerinin ziyaretleri kapsamında Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu’nu ziyaret etti.  İl Başkan Yardımcısı Resul Sağlam, Yönetim kurulu üyeleri Derya Naz Uluırgı, Mehmet Solak Hüseyin Çetintaş ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker’in katılımları ile gerçekleştirilen ziyarette esnafın yaşadığı sıkıntılar ele alındı. Pandemiden dolayı yaşanacak sıkıntılara daha önceden hazırlıklı olduklarını belirten Kağnıcıoğlu, kendilerine bağlı iki yüz elli işyeri olduğunu ve devletten herhangi bir desteği kendi istekleri dâhilinde almadıklarını, belediyenin iki ay su faturalarını ertelemesine rağmen faturalarını da ödediklerini ve faize bulaşmadıklarını söyledi.

YAPICI MUHALEFET

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Resul Sağlam’da Kağnıcıoğlu’na Parti proglamlarından ve Konya İl Başkanlığı olarak yürüttükleri faaliyetlerden bahsederken, asla yıkıcı bir muhalefet yapmadıklarını Konya ve ülke için yapıcı bir muhalefet sürdürdüklerini söylerken, doğru yapılanın yanında durup yapılan yanlışın da karşısında durmaya devam edeceklerini, Konya esnafı ve Konyalı hemşehrilerine hizmet için her daim birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.