"Gelişen İstanbul'un Değer Yaratan Kadınları Projesi"

"Gelişen İstanbul'un Değer Yaratan Kadınları Projesi"
İSTANBUL (AA) - Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfınca yürütülen DEKA (Gelişen İstanbul'un Değer Yaratan Kadınları) Projesi kapsamında Kadın Girişimciliği...

İSTANBUL (AA) - Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfınca yürütülen DEKA (Gelişen İstanbul'un Değer Yaratan Kadınları) Projesi kapsamında Kadın Girişimciliği Seminerleri 16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

Üniversite mezunu ya da üniversitede okuyan ve girişimci olmak isteyen kadınları hedef alan seminerlerin sabah seanslarında girişimcilik üzerine yapılacak kısa sunumların ardından, girişimcilik alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarının neler yaptıkları üzerine konuşulacak.

Girişimcilik kredisi veren bankaların finansa erişim uzmanlarının konuyla ilgili bilgilendirme yapacakları seminerlerde girişimcilik adayı kadınlar, başarı örnekleriyle tanışma, onların deneyimlerini dinleme fırsatı da elde edecek.

Proje kapsamında ayrıca vakıfça seçilen 15 adaya mentorluk ve danışmanlık desteği verilecek.

Panellerin ardından düzenlenecek atölye çalışmasıyla seminer kapanışı yapılacak.

DEKA Projesi, genç kadınların girişimcilik, yaratıcılık, yenilikçilik ve iş kurma alanında bilgi ve becerilerini artırmayı, genç kadınlara çözüm odaklı ve proaktif bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.