Gençler fırtına gibi 2-1

Gençler fırtına gibi 2-1
U21 Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor, Göztepe’yi deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Yeşil-beyazlılar maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı

U21 Süper Lig’de mücadele eden Atiker Konyaspor, ligin 16. haftasında Göztepe’ye konuk oldu. Son 5 haftadır yenilgi yüzü görmeyen ve en son geçtiğimiz hafta Karabükspor’u mağlup eden yeşil-beyazlılar, Göztepe maçını kazanarak galibiyet serisine uzandı. Konyaspor’un gençleri ortaya koyduğu performansla gelecek için umut vadediyor.

KAZANMASINI BİLDİ

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizse de ortaya koyduğu performansla gelecek adına umut vadeden Konyaspor U21 takımı, dünkü Göztepe sınavını da kayıpsız geçti. Yeşil-beyazlılar Şehmus Aslan ve Mustafa Özkan’ın golleriyle maçta 2-0 öne geçse de son dakikalarda yediği gol ile maçtan 2-1 galip ayrıldı.

ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

En son 5 hafta önce oynanan Osmanlıspor maçında mağlup olan Atiker Konyaspor U21 takımı, akabinde çıktığı 4 maçtan beraberlikle ayrıldı. Serisini geçtiğimiz hafta konuk ettiği Karabükspor’u mağlup ederek bozan yeşil-beyazlılar, dün de deplasmanda oynanan Göztepe maçını kazanarak galibiyet serisi oluşturdu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.