Gençler istedi Başkan Tutal yaptı

Gençler istedi Başkan Tutal yaptı
Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan her türlü hizmeti götürmek için gece gündüz çalışan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Dikilitaş mahallesindeki gençlerin ve çocukların isteğini yerine getirdi.

Merkezde yapılan hizmetlerin aynısını kırsal mahallelerde de vatandaşlara sunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Dikilitaş mahallemize yaptığımız ziyaretlerimizde gençlerimizin bizden çim saha talepleri olmuştu.

Biz de taleplerini kırmadık. Gençlerimizin rahat edebilecekleri, sportif faaliyetler yapabilecekleri çalışmalar başlattık. Özellikle kasabalardan dönüşen büyük kırsal mahallerimize sentetik çim saha, voleybol ve basketbol sahası olmak üzere spor kompleksleri yapıyoruz” dedi

Konuşmaların ardından yapılan dua ile katılımcılar tarafından çim sahanın açılış kurdelesi kesilirken ilk penaltı vuruşunu Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptı.

(Haber: Abdullah Leblebici)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum