Gençlerbirliği Konyaspor! Tedbirli maçtan yansıyanlar

Gençlerbirliği Konyaspor! Tedbirli maçtan yansıyanlar
Gençlerbirliği ile Konyaspor arasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşmada sosyal mesafe kuralları azami ölçüde uygulandı

 

Mart ayında oynanan 26. hafta maçlarının ardından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık 3 ay ara verilen Süper Lig'in 27. hafta maçında Gençlerbirliği ile Konyaspor, Eryaman Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşma yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında seyircisiz oynandı.

ÖNLEMLER DİKKAT ÇEKTİ

Maçta görevli kameramanlarla statta görevli top toplayıcıların maske taktığı görüldü.

Salgına karşı alınan önlemler kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşmada pankartlar tribünlere bırakıldı. Pankartlarda pandemi sürecinde fedakarlıkla görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarına teşekkür edildi.

BASIN MENSUPLARININ ATEŞİ ÖLÇÜLDÜ

Maç öncesi maçı takip etmekle görevli basın mensuplarına ateş ölçümü yapıldı. Maçta dikkat çeken bir diğer nokta da Gençlerbirliği ve Konyasporlu yedek oyuncuların yedek kulübesinde değil tribünlerde sosyal mesafe kuralına göre maskeli bir şekilde oturması oldu. Karşılaşma öncesi ve aralarda topların dezenfekte edildiği görüldü. Yayıncı kuruluş maç sonu röportajlarını saha kenarından yaparken maç sonu basın toplantısı da sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi.

konyaspor.jpg

3.jpg

2.jpg

6.jpg

5.jpg

9.jpg

7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.