Gençlerbirliği'nde Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Gençlerbirliği'nde Kasımpaşa maçı hazırlıkları
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 8 Şubat Pazartesi günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 8 Şubat Pazartesi günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra yarı alanda el topu oynadı.

İki grup halinde gerçekleştirilen şut çalışmasıyla devam eden antrenman, savunma ve hücum organizasyonlarının ardından çift kale oyunla tamamlandı.

Sakatlıkları bulunan Ahmet Oğuz ve El Kabir çalışmada yer almadı. Gençlerbirliği, yarın yapacağı tek çalışmayla hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan, kırmızı-siyahlı takımın 2015-16 sezonunun ikinci yarısında iç sahada oynayacağı karşılaşmaları takip etmek isteyen taraftarlar için 9 Şubat Salı günü saat 11.00'den itibaren maraton kombine satışına başlanacak.

Passolig gişeleri ve internet üzerinden satışa sunulacak kombine ücreti ise 100 lira artı hizmet bedeli olarak belirlendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.