GENÇLERDEN ŞİMŞEK'E YOĞUN İLGİ

GENÇLERDEN ŞİMŞEK'E YOĞUN İLGİ
31 Mart mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında Beyhekim, Yazır, Bosna Hersek mahallerinde seçim çalışmaları yapan İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Oğuz Şimşek'e gençler yoğun ilgi gösterdi. Selçuklu ilçesindeki esnaf ve kafeleri gezen Şi

TOPLU ULAŞIMDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Toplu ulaşım ücretlerinin yükseliğinden şikayet eden öğrencilere indirim sözü veren Şimşek, "Öğrencilere, emeklilikte yaşa takılanlara, emeklilik haklarını alıncaya kadar ulaşımda %50 indirim yapacağız. Amacımız mağduriyet yaşayan EYT’li kardeşlerimize kısmen de olsa ekonomik destek vermektir. Doğum yapan kadınlarımızın 2 yıl süre ile toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanmasını da sağlanacağız" şeklinde konuştu.

ÜNİVERSİTEYE EKSPRES HAT

Şimşek, "Öğrencilerimiz Alaaddin'den Selçuk üniversitesine kadar 45 dakika ile 1 saat arasında yolculuk yapıyor. Bu süre çok uzun. Bu süreyi kısaltmak için belli saatlerde ekspres tramvay hatları oluşturacağız. Sadece bir kaç durakta duracak ve Selçuk Üniversitesi'ne direk seferler yapacak. Bu şekilde süreyi kısaltmayı planlıyoruz. Ayrıca sinyalizasyonda da düzenlemeler yapacağız. Bu düzenleme ile tramvaylar kırmızı ışıkta hiç beklemeyecek. Öğrencilerimizin en kısa ve en güvenli şekilde okullarına ulaşmalarını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

TENTE SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Kafe işleten esnafıların işyerlerinin önündeki tentelerden dolayı sürekli para cezası ödediklerini belirtenlere tente sorununu çözeceğini ifade eden Şimşek, "Belediye başkanı olduğumda tente sorununu çözeceğim. Esnaflarımızın önündeki tüm engelleri kaldıracağım ve tente ile ilgili düzenleme yapacağım. Esnaf kardeşlerimize tenteden dolayı yazılan cezaları sileceğim" dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.