Gençlerin fikirlerine önem veriyoruz

Gençlerin fikirlerine önem veriyoruz
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, gençlerin fikirlerine önem verdiklerini söyledi.

 

 

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, gençlerin fikirlerine önem verdiklerini söyledi.  Abdurrahman Şahin, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde, Selçuklu Gençlik Merkezinde Gençlik Liderleri, Damla Gönüllüleri ve gençlik merkezi gönüllü gençlerle bir araya geldi. Şahin, gönüllü çalışmaları ve faydalarını dünya çapında duyurmak ve gönüllü programlara katılımı arttırmak amacıyla '5 Aralık' tarihinin her yıl Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlandığını belirtirken gençlerin hiçbir maddi karşılık beklemeden, toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak amacıyla içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak gençlik merkezlerinde her türlü faaliyeti gerçekleştirebileceklerini belirtti.

1-451.jpg

3-287.jpg

GENÇLERİN FİKİRLERİNE

Gençlerin projelerine ve fikirlerine önem verdiklerini belirten Abdurrahman Şahin, insanlar arasında sevgi, saygı ve merhameti ön planda tutarak gençlerimizin gönüllülük faaliyetleriyle dünyayı daha iyi ve sevgi dolu bir yer yapma çabalarını heyecanla karşıladıklarını bu yöndeki projelerini bilhassa desteklediklerini ifade etti. Şahin program sonrasında Selçuklu Gençlik Merkezi Medya Kulübüyle röportaj gerçekleştirdi ve gönüllü gençlerle birlikte sokak hayvanları barınağına yiyecek bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.